Feriehuse i Danmark

Feriehuse i Danmark
|

Danmark er et dejligt land. Så hvorfor ikke holde ferie her? Når ferien skal planlægges, så kan der være mange destinationer oppe at vende. Men det behøver faktisk ikke være så svært. For lige uden for vinduet finder du et skønt land med mange muligheder.

Man kan nemt komme til at overse lille Danmark, når man går i gang med planlægningen af årets sommerferie. Måske bliver den overskygget af drømmen om storbyerne, de vilde forlystelsesparker rundt om i verden, elller måske er det varme, solrige strande, der ofte foretrækkes? Men et sommerhus kan altså være den helt perfekte måde at holde ferie på og tilbringe lidt kvalitetstid sammen med familien. Især hvis I er en travl småbørnsfamilie, så kan det være virkelig rart at trække stikket lidt og opholde sig et sted uden, at der sker alt for meget.

 

Tag på ferie nær Vesterhavet

Hvis du overvejer at holde ferie i Danmark, så findes der utrolig mange dejlige feriehuse i Danmark. For eksempel nær Vesterhavet, hvor du kan finde nogle hyggelige feriehuse med en fantastisk beliggenhed helt tæt på vandet. Hos Esmark kan du blandt andet finde ferie- og sommerhuse i områderne:

 

●        Blåvand

●        Henne Strand

●        Houstrup

●        Hvide Sande

●        Søndervig

●        Vedersø Klit 

 

Og mange andre steder tæt på Vesterhavet.

Der er mange sjove aktiviteter, som du og din familie kan give jer i kast med, hvis I beslutter jer for at holde ferie i et feriehus ved Vesterhavet. I kan blandt andet tage på wind- eller kitesurfing. Hvis du er en vandhund, der er vant til at surfe, så er det bare at hoppe ud i bølgen blå. Det er oplagt at surfe på havet og fjorden. Er du nybegynder eller har du børn med, som har brug for lidt hjælp, så findes der også flere forskellige kurser, I kan tage på, inden I begiver jer ud på boardet.

Generelt er Vestkysten et meget populært område for dem, der elsker at holde ferie i rolige omgivelser. Vesterhavet og den dejlige natur er nemlig et oplagt sted at tage hen, hvis du trænger til afslapning, hygge og ro. Og stranden er det oplagte sted at tage hen, hvis I elsker at bade eller bare trække vejret dybt ned i maven.

 

Tag på sommerferie med din hund

Har I hund? I de fleste feriehuse i Danmark er der plads til hele familien. Det gælder selvfølgelig også det pelsede familiemedlem. Og Danmark og især den jyske vestkyst er et ideelt rejsemål, hvis du vil have hunden med på ferie. Her er der masser plads og frihed til bevægelse både ude og inde for din hund. Og når hunden skal luftes, er det bare at gå en tur langs kysten. Det vil din hund helt sikkert elske.

 

 

 

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning