Er du helt klar til din studiestart?

DATAMARKED.DK • GRATIS

Er du helt klar til din studiestart?

ANNONCE:

Hvis du har planer om at starte på studie til forår eller sommer, kan du med fordel allerede nu begynde at forberede dig på din studiestart. Hvis du vil have den bedste start, er der nemlig forskellige ting, der er gode at få styr på inden.

Sørg for at din computer virker

Der er stort set ingen uddannelser, hvor du ikke har brug for en computer. Derfor skal du sørge for, at din computer virker, som den skal, hvis du vil undgå lige pludselig at stå med en ødelagt computer et par måneder efter din studiestart.

Hvis du finder ud af, at din computer ikke fungerer, som den skal, skal du ud og investere i en ny. Det er ikke billigt at købe en ny computer, men du kan spare mange penge ved at købe en brugt. Du kan finde rigtig mange computere, der fungerer rigtig fint, selvom de er brugt. Find brugt computer her.

Få styr på din boligsituation

Det er en fordel, at du går i gang med at forberede dig på din studiestart i god tid, fordi du bl.a. også skal have styr på din boligsituation. Du skal finde ud af, om du har råd til at bo, hvor du bor nu, eller om du er nødt til at flytte af enten økonomiske eller geografiske grunde. Når du tænker på den slags så lang tid før, har du god tid til at få styr på det, hvilket giver dig en stor tryghed.

Begynd at søge et studiejob

Når du lever af SU, har du ikke altid helt vildt mange penge at gøre med. Hvis du vurderer, at du har brug for at tjene nogle penge ved siden af, kan du allerede nu begynde at søge et studiejob. Det er en fordel at begynde lidt før, du skal starte studie, så det hele ikke kommer på én gang.

Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.