Er der for meget støj på din arbejdsplads?

Er der for meget støj på din arbejdsplads?
SPONSERET AF BPSTOJ.DK |

ANNONCE fra bpstoj.dk

Det er måske ikke noget, som du tænker over, når du er på arbejde, men mange danskere arbejder faktisk i et arbejdsmiljø, hvor støjniveauet er alt for højt. Mange opdager først, at de har været udsat for alt for meget støj, hvis de enten skifter job, og dermed på egen krop kan mærke forskellen, eller hvis de får symptomer. Nu tænker du måske, hvordan finder jeg ud af, om støjniveauet er for højt på min arbejdsplads, og hvordan gør jeg noget ved problemet? Læs med videre.

Hvad er en støjmåling?
Virksomheden BP støj er geografisk placeret i Herning, men tilbyder deres service i hele landet. BP støj står for udførelsen af støjmåling på arbejdspladser. Ved at få en professionel virksomhed til at stå for støjmålingen, er du sikker på, at du får det mest retvisende billede. BP støj er også godkendt af Miljøstyrelsen, som er dit stempel på, at virksomhedens resultat er professionelt, så få lavet Støjmåling i hele Danmark med BP støj.

Hvilke konsekvenser har støj for dig?
Hvis du arbejder på en virksomhed, hvor er generelt er et meget højt støjniveau, kan det have alvorlige konsekvenser for dig i fremtiden. Støj er ikke kun mennesker, det kan også komme fra klimaanlæg, veje, maskiner osv. Nogle af de kendt bivirkninger er høreskader i en ung alder, ledsmerter, stres og dårlig nattesøvn. Føler du, at du sidder i et arbejdsmiljø, hvor der er meget larm og støj og allerede nu oplever én eller flere af de symptomer, så bør du nok søge læge eller få lavet en støjmåling. Den eneste løsning på problemet vil være at reducere støjen og dermed skabe et mere støjdæmpende miljø, så alle kan være på arbejde uden at få problemer senere hen i livet. Læs mere, hvis du ønsker at vide mere omkring støjmåling og hvordan Arbejdsmiljø støj påvirker dig