Enkel og stilren indretning

SPONSORERET AF WWW.AABS.DK

Enkel og stilren indretning

ANNONCE

Står du over for en større omrokering af dit hjem, og er du i tvivl om, hvordan indretningen skal være? Eller har du lige fået dit drømmehjem? Du ønsker måske at undgå et hjem, som du vil grine af i fremtiden, når du ser billeder derfra. Og du ønsker måske et hjem med stilrene og enkle linjer. Hvis du kan nikke genkendende til disse udsagn, kan det være en idé at kigge på mere tidløse møbler.

Ro for øjet
Med en mere stilren og enkel indretning vil du skabe en større ro i dit hjem. Dit hjem vil syne mere af orden, specielt hvis du kombinerer dit hjem med typisk skandinavisk design. Du kan for eksempel starte med at bygge din indretning om omkring reolsystemer. Med reolsystemer kan du selv sammensætte reoler, bogkasser og moduler, så det passer til netop dine drømme og din stil. Reolsystermene kan indeholde alle dine yndlingsting, som du ønsker at vise frem, og som måske kan skabe hygge og ro. Men du kan også gemme de ting væk, du ikke ønsker skal stå fremme ved hjælp af integrerede skabe med låger.

Sæt dit eget præg på klassiske design
Når du vælger bogkasser til dit reolsystem, vil du sikre et tidløst design, som dermed også vil gøre din indretning tidløs. Men de klassiske bogkasser kan også stå for sig selv, og kan oftest fås i forskellige størrelser og træsorter. De kan hænge på væggen, men kan også stå på gulvet. Ønsker du et mere personligt præg på stilen i dit hjem, kan du vælge bogkasser med farver eller endda selv vælge en farve, du kan male bogkasserne i. Dette er en nem og enkel måde at personliggøre klassiske og stilrene design uden at gå på kompromis med kvalitet og tidløshed. Synes du farven bliver umoderne med tiden eller ikke rammer tendensen i tiden, kan du altid male bogkassen tilbage i den originale farve eller en ny farve.

Sikre klassikere
Reolsystemer og bogkasser er sikre klassikere, der altid er pæne, og som nemt og hurtigt kan omrokeres eller gøres up to date. De er nemme at personliggøre med farver, souvenirs, bøger, lys og andet pynt eller via den generelle opbygning. Det er kun fantasien, der sætte grænser, og det er derfor en sikker vinder i ethvert hjem. Så hvis du står overfor et redesign af dit hjem, og ønsker et mere enkelt og stilrent hjem, vil du aldrig gå galt med en investering i sådanne klassikere.Flere nyheder