Disse ting kan du lave med dine børn under lockdown

Disse ting kan du lave med dine børn under lockdown
SPONSERET AF TRAMPOLINGUIDEN.DK |

Lige nu ser verdenssituationen meget anderledes ud end normalt, hvilket har betydet, at manges rutiner er vendt op og ned. Er du en af dem, som har børnene mere hjemme, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at det kan være svært at blive ved med at finde sjove ting at lave sammen. Læser du med her, får du inspiration til sjove aktiviteter, I kan lave sammen.

Lav en konkurrence om hvem der kan lave det sejeste trick på trampolinen

Når foråret nærmer sig, bliver det både nemmere og sjovere at lave ting udenfor, og det er måske også til foråret, at det er attraktivt at have en havetrampolin. Der er mange børn og unge, som synes, at det er sjovt at hoppe og lave tricks, og det giver god motion, som mange unge i dag har brug for, da flere og flere er stillesiddende i løbet af dagen.

Har du længe gået og overvejet, om I skulle have en trampolin, så kan du læse mere om, hvordan du vælger den rigtige til dine børn via trampolinguiden.dk. Når I har valgt og fået trampolinen sat op, kan I konkurrere om, hvem der kan lave det sejeste trick.

Gå på opdagelse i den lokale skov

Det er langt fra alle, der kommer ud og får rørt sig, når man er mere hjemme, og det kan der være mange grunde til. For mange er det især skærmene, som trækker, og før man ved af det, er der gået flere timer, hvor man måske ikke har rykket sig en meter. Har du et ønske om at lave flere ting med dine børn udenfor, så kan I eventuelt gå på opdagelse i den lokale skov. Hvem ved – måske finder I et smukt sted, I ikke har set før. Tag med fordel en picnickurv med og nyd tiden med hinanden.