Det kan du give dine kære i gave

Det kan du give dine kære i gave
|

ANNONCE fra brodersens.dk

Kniber det med at finde på spændende gaver til dine kære? Vil du gerne give noget, der glæder, men tyer du til gavekort hvert eneste år? Så kan du læse med her, når vi guider til, hvad du kan give venner og familie i gave – uanset om det er til jul, fødselsdag, konfirmation eller en anden lejlighed.

 

Skab glæde med gaver

En gave er ikke bare en gave. Her er tale om noget, der får en særlig betydning hos modtageren, og som kan styrke båndet mellem giver og modtager. Hvis du ikke bare køber efter ønskelisten, eller hvis du er ude for, at der ikke er en ønskeliste, så kan du finde inspiration her:

 

●        Giv et meningsfyldt smykke

●        Giv unikke oplevelser

●        Giv det, han eller hun mangler

 

Herunder uddyber vi ovenstående punkter.

 

Giv et meningsfyldt smykke

Noget af det, der varmer allermest som gavemodtager, er en gave, der er personlig og gennemtænkt. Derfor vil et smykke som for eksempel Aagård smykker være en rigtig god ide. Der er flere smykketyper at vælge imellem såsom halskæder, ringe, øreringe eller armbånd, og er du i tvivl, vil en halskæde være et godt bud.

 

Vil du gerne gå all in, kan du vælge at få lavet et personligt vedhæng, men mindre kan også gøre det, hvis du vælger noget i den stil, du ved, at vedkommende godt kan lide. Det kan for eksempel være smykker i simpel stil til den klassiske person, smykker med statements til den med den stærke personlighed eller måske bare et vedhæng, der siger noget om personen som en node, en bamse, en hat, en drink eller en bog.

 

Giv unikke oplevelser

Skal du give en gave til en person, der i forvejen har alt, så drop ideen om at give ting. De fylder bare, og som oftest vil personen allerede have købt det, han eller hun foretrækker. I stedet kan du give en oplevelse, som ikke fylder på hylden, men som giver modtageren nogle spændende stunder, der skaber minder. Vælg alt fra rejser til kroophold, vinsmagning, racerbilskørsel eller et madlavningskursus, men husk at vælge ud fra, hvad der passer til personen.

 

Giv det, han eller hun mangler

Nogle gange larmer en betænksom gave ikke. Har du for eksempel observeret, at gavemodtageren ofte mangler noget bestemt, eller at han/hun flere gange har nævnt noget, som personen ikke har, så slå til her. Køb det, der mangler, for så viser du, at du lægger mærke til jeres samtaler, og hvad der rører sig i personens verden. Det kan sagtens være noget så trivielt som en røreskål til dej, en æbledeler, eller en ramme til et u-ophængt billede.