Derfor er det altid en fordel at have Panodil i hjemmet
SPONSERET AF APOPRO.DK • GRATIS

Derfor er det altid en fordel at have Panodil i hjemmet

ANNONCE

Vi kender det alle. Vi kan føle os lidt utilpasse. Måske har vi ondt i hovedet, måske har vi ondt i maven, eller også har vi generelt nogle muskler eller led, der forvolder os gener. Det kan også være, at vi er en smule forkølede eller bare generelt føler os lidt sløje.

Det er alt sammen noget, der er en naturlig del af hverdagen, men ikke desto mindre kan det være med til at begrænse og hæmme os markant. Derfor findes der heldigvis medicinsk udstyr, der måske kan afhjælpe og lindre.

Oplev hurtig lindring

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du vende dit blik mod de mange positive egenskaber, der er ved Panodil. Her er der nemlig tale om en svagt smertestillende pille, der kan være med til at tage toppen af de værste gener i hverdagen – næsten uanset hvilke der er tale om.

Og netop derfor er det altid en fordel at have Panodil i hjemmet, således man altid er i stand til at smertelindre sig selv – eller måske sit barn, idet det også er muligt at få børne-Panodil.

Køb Panodil online

Og for dig er det heldigvis ganske let at få fat i Panodil. Du skal bare tage et kig online inden for hos Danmarks største apotek, apopro.dk, som forhandler Panodil. Her har du mulighed for at finde alle de forskellige udgaver, der findes af Panodil, lige fra den almindelige og velkendte til for eksempel børne-Panodil, Panodil Zapp og Panodil Ekstra.

Få derfor lagt en pakke i medicinskabet derhjemme, således du ved, at du altid har mulighed for at tage en Panodil, når der er behov for det. Der er nemlig ikke noget, der er værre end at have behov for en pille og så være løbet tør.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.