Bliv sommerklar med flotte nye smykker

Bliv sommerklar med flotte nye smykker
SPONSERET AF GOLDENTIME.DK |

ANNONCE fra goldentime.dk

Sommeren byder forhåbentligt på mange lange solskinsdag med rig muligheder for at bruge tid med venner og familie i det fri. For mange er sommeren en ekstra social tid fyldt op med bryllupsfester, grillhygge, havesammenkomster og meget mere. Derfor er det også rart at forkæle sig selv med lidt nyt tøj og ikke mindst nye smykker. På den måde kan man føle sig ekstra godt tilpas med sig selv til de mange arrangementer – de rette smykker gør nemlig en stor forskel for et outfit. Det svære er blot at vælge, men hvis du eksempelvis går efter Jane Kønig smykker, er sandsynligheden for at finde de helt rette smykker stor. Jane Kønig smykker findes til enhver smag. Du kan finde alt fra armbånd til øreringe og halskæder. Mulighederne er mange – læs med her og find inspiration til at finde de helt rette smykker til lige præcis dig.

Hvilken type smykke?
Først og fremmest skal du selvfølgelig finde ud af, hvilken type smykke du går efter. Det kan være, at du allerede kender dine favoritter. Måske går du altid med farverige øreringe? Eller har rigtig mange forskellige sølvringe eller halskæder? De forskellige typer af smykker, har også forskellige fordele. Eksempelvis kan man sige, at det er en fordel for både ringe og øreringe, at de altid kan ses. I modsætning hertil kan både halskæder og armbånde forsvinde en smule i nogle outfits. Dog er det vigtigste, hvad du har det godt med at have på. Hvis øreringe er en sikker favorit hos dig, er det måske det, du bør gå efter. Med smykker fra Jane Kønig får du smykker af høj kvalitet, som kan holde sig pæne i mange år.

Find det rette materiale
Ligeså kan du med fordel overveje, hvilken type materiale du ønsker at gå efter. De helt klassiske valgmuligheder er sølv og guld, selvom det naturligvis ikke er de eneste. Du kan også eksempelvis købe perle- eller lædersmykker, hvad der også kunne være et spændende valg. Hvis valget imidlertid står mellem sølv og guld, kan det være værd at huske på, at guld ofte går godt til en solbrun sommerkulør. Jane Kønig smykker findes i både guld og sølv.

Overrask dig selv
I det hele taget kan det være sjovt at overraske sig selv en gang imellem. Det kan du gøre ved at købe smykker, du ikke normalt ville have gået efter. Eksempelvis perleøreringe, hvis du normalt kun går med sølv, ligesom det at kombinere sølv og guld også kan gøre en stor forskel – det er i det hele taget, noget flere og flere gør i dag. Der er mange muligheder for at finde inspiration til nye smykker i Jane Kønigs sortiment.