6 tips til hjemmekontoret
SPONSERET AF KINNARPS.DK • GRATIS

6 tips til hjemmekontoret

ANNONCE

Et indbydende miljø inspirerer dig til at arbejde mere effektivt. Når arbejdet foregår hjemme, får du mest ud af det, når du skaber de bedste rammer for dig selv. For at gøre det kan du både kigge på indretningen og fokusere på at skabe et positivt miljø.

Positiv atmosfære

Gør dit hjemmekontor indbydende med god belysning og flotte farver, og du vil have endnu mere lyst til at bruge det. Sørg for at lufte ud, og køb gerne friske blomster for at booste miljøet. Hvis du er til baggrundsstøj, kan du eventuelt få fat i en højtaler og spille musik, mens du arbejder. Du kan med fordel indrette dit kontor tæt på et vindue, så du får naturligt lys og en omgang C-vitamin. 

Hjemmekontor – møbler

For at få mest ud af dit workspace skal du have de rette kontormøbler. Et kontor består som minimum af tre møbler – et skrivebord, en kontorstol og en lampe. Men du kan for eksempel også tænke i reoler og sofaer. Hvis du sidder meget ned, kan det være en fordel at investere i en ekstra komfortabel stol og eventuelt et hæve-sænke-bord.

Hjemmekontor – tilbehør

Tilbehør til dit hjemmekontor kan være alt mellem himmel og jord, der giver dig mulighed for at holde orden. Du kan med fordel anskaffe dig arkivskabe, mapper, kasser til opbevaring, en skraldespand og beholdere til skriveredskaber. 

Kreative hjælpemidler

Du kan med fordel anskaffe dig kreative hjælpemidler, som du kan bruge til idegenerering og brainstorming. Disse hjælpemidler kan bestå af whiteboards, kridttavler, glasplader, korktavler mv. eller andet, der vil give mening til formålet.

Forkæl dig selv

Uanset om du arbejder hjemme midlertidigt, på deltid eller blot en gang imellem, kan du booste dig selv med en omgang selvforkælelse. Lav din egen frugtordning, spis kage hver mandag, eller invester eventuelt i en sublim kapselkaffemaskine.

Skab de gode vaner

Når du arbejder hjemme, har du den perfekte mulighed for at starte gode arbejdsvaner. Tag eventuelt fem minutters pause hver time, og brug dem på udstrækning, en gåtur rundt om blokken eller meditation for at styrke krop og sind. Al bevægelse tæller, og din krop vil takke dig for hver bevægelse.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.