Tre socialdemokrater vil være borgmester

NYHED | ABONNENT | 18. SEP 2023 • 19:00
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. SEP 2023 • 19:00

Den livslange socialdemokrat Erik Kryger melder sig som den tredje klar til at gå efter borgmesterposten for S. Han ser energiøen som den varige vej ud af kommunens pengeproblemer og er parat til at sætte skatten midlertidigt op, indtil energiøens ventede effekt slår igennem.

Der var en, der var to – og nu er der tre, der gerne vil være Socialdemokratiets bud på den næste borgmester på Bornholm.

Efter næstformand Maria Hach og tidligere viceborgmester Anne Thomas melder også den 56-årige skovarbejder Erik Kryger sig nu ind i Socialdemokratiets interne valg, der vil ende med, at en spidskandidat bliver valgt i marts næste år.

– Jeg vil stille op for Socialdemokratiet, og jeg har da ambitioner om også at blive spidskandidat. Jeg har meddelt partiet, at jeg er klar til at stille op. Jeg ønsker stadig at stille op til valget, hvis generalforsamlingen vælger en anden spidskandidat, siger Erik Kryger.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.