Støjberg kommer på besøg

Støjberg kommer på besøg
Arkivfoto
NYHED | 24. SEP 2023 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
24. SEP 2023 • 05:30

Danmarksdemokraternes formand, Inger Støjberg, kommer til Bornholm i næste uge, hvor alle interesserede kan møde hende i Musikhuzet i Rønne mandag aften fra klokken 19 til 21. Mødet er en del af en danmarksturné, fremgår det af en pressemeddelelse.

På mødet vil hun fortælle, hvorfor hun stiftede Danmarksdemokraterne, og hvad der foregår på Christiansborg. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til Inger Støjberg.

Tilmelding kan ske på Danmarksdemokraterne hjemmeside. Det er gratis at deltage.

Inden Inger Støjberg kommer så langt, skal hun først besøge Krusegård ved Hasle fra klokken 10 til 11.30. Her vil partilederen sætte fokus på CO2-afgifter i landbruget.

Fra klokken 13 til 14 lægger Inger Støjberg vejen forbi Hans Jørgen Brandt, der har en landejendom på 11 hektar. Her vil fokus være på den forestående omkategorisering af landejendomme til ejerboliger.

Det sidste officielle besøg, inden Inger Støjberg gæster Musikhuzet, er fra klokken 15 til 16 hos Baltic Energy Island i det gamle elværk i Rønne.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning