René Danielsson opsiger jobbet som sosu-assistentelev

René Danielsson opsiger jobbet som sosu-assistentelev
I januar bekendtgjorde René Danielsson, at han ville stoppe i forsvaret for i stedet at blive Sosu-assistent. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 5. SEP 2022 • 20:34
NYHED
5. SEP 2022 • 20:34

Tidligere på året opsagde René Danielsson sin stilling som oversergent for at blive sosu-assistent. Nu har private omstændigheder ført til en opsigelse og et comeback til en hverdag i uniform.

Livet har taget en uventet drejning for politikeren René Danielsson (DF), som mandag aften offentliggjorde sin opsigelse af jobbet som Social og Sundhedsassistent-elev i et opslag på Facebook.

Her slår han fast, at det mestendels er personlige årsager, der har ført til opsigelsen.

– Henover de sidste uger er der sket noget af privat karakter som må og skal håndteres, og som er uforeneligt med at gennemføre uddannelsen. Jeg kan ikke få tingene til at fungere. Og nærmere kommer jeg det ikke her, skriver han i et Facebook-opslag.

Han fortæller også, at det han havde håbet ville være en fordel ikke nødvendigvis er det, når man har svært ved at holde følelserne ud i strakt arm.

– Det jeg troede var en fordel ville nok blive en ulempe på sigt. Selvfølgelig er det rart at kunne trække virkeligheden ind i et forhandlingslokale, men det kræver at man kan være mere kold end jeg er. Har i hvert fald lært, at det kan være svært at holde følelserne udenfor, skriver han.

Nu skal han derfor tilbage til et job på kasernen – dog lige med små 3,5 ugers ferie inden. Ferie, der skal bruges sammen med familien. 

– Tak for at gribe mig i nødens stund, skriver han til sin nye arbejdsgiver, ligesom han også takker de mennesker han arbejdede sammen med i Hasle.

– Jeg vil gerne sige stor tak til de mennesker hos specielt Team Hasle, som har givet mig en uforglemmelig tid, selvom den ganske givet var noget kort. I er fantastiske kollegaer, som giver et fantastisk fag den bedste reklame!

På opslaget tilføjer han, at så længe han kan sige, han har lært noget, så ser han ikke det, at stoppe som et nederlag.

– Selvom jeg aldrig blev rigtig sosu, så er det et kapitel, som jeg altid vil huske tilbage på med et kæmpe smil, og stor stolthed – for det har givet så meget!

Rene Danielsson er næstformand i Dansk Folkepartis gruppe i kommunalbestyrelsen.