Dit lokale selskab bliver hovedsponsor for Folkemødet

Dit lokale selskab bliver hovedsponsor for Folkemødet
Folkemødets mange gæster kan glæde sig over muligheden for at slukke tørsten i gratis postevand, hvilket kan begrænse brugen af plastikflasker. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | 26. MAJ 2023 • 07:48
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
26. MAJ 2023 • 07:48

Bornholms Energi & Forsyning er ny hovedsponsor på Folkemødet. Det medfører blandt andet, at der kommer vandposter på festivalen i Allinge.


Folkemødet har få uger før årets udgave sikret sig Bornholms Energi & Forsyning som ny hovedsponsor. Det lokale forsyningsselskab skal være med til at styrke den bæredygtige udvikling på den politiske festival, hvor man vil sætte fokus på ressourcernes kredsløb.

– Vi er utrolig glade for dette samarbejde, der er med til at sikre en stærk lokal forankring af Folkemødet. Vi glæder os til det styrkede samarbejde med Bornholms Energi & Forsyning, hvor vi sammen kan understøtte en mere bæredygtig festival, siger direktør Peter Christiansen i Foreningen Folkemødet i en pressemeddelelse.

Som hovedsponsor vil Bornholms Energi & Forsyning være med til at understøtte Folkemødet, og sammen med Foreningen Folkemødet vil man iværksætte bæredygtige initiativer. Et eksempel er, at der etableres op mod 20 vandposter, hvor de mange tusinde deltagere får et tilbud om gratis postevand – måske en måde at reducere brugen af plastikflasker.

– Bornholms Energi & Forsyning har en ambition om at være med til at skubbe til udviklingen på Bornholm og dermed gøre Bornholm til et endnu bedre sted at bo og opholde sig. Folkemødet et vigtigt for Bornholm, og vi synes, det er et centralt arrangement at understøtte og samtidig medvirke til at sætte yderligere fokus på bæredygtighed, siger direktør Claus Andersen hos Bornholms Energi & Forsyning

Ifølge ham er Folkemødet er en oplagt mulighed til at skabe synlighed om strøm, drikkevand og spildevand, noget man sjældent taler om.