Birthe Bredo erstatter Søren Schow som V-kandidat

NOTITS | 1. NOV 2023 • 19:27
Jakob Marschner
Journalist
NOTITS
1. NOV 2023 • 19:27

Søren Schows afløser som folketingskandidat for Venstre bliver Birthe Tindbæk Bredo, der var uden modkandidat ved onsdag aftens ekstraordinære generalforsamling i Venstre Bornholm.

Søren Schow forlod Venstre og blev løsgænger i kommunalbestyrelsen dagen efter, at han den 15. august fik færrest stemmer og kun blev stillet op som nummer 3 blandt Venstres tre kandidater ved det kommende folketingsvalg.

Birthe Tindbæk Bredo var også kandidat for Venstre ved sidste års folketingsvalg. Onsdag aften var hun forhindret i at være til stede ved det supplerende opstillingsmøde i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge.

I stedet læste Venstre Bornholm-formand Michael Hornshøj en tekst fra Birthe Tindbæk Bredo til de fremmødte. Her annoncerede Bredo, at hun vil arbejde for billigere færgebilletter og for at få videregående uddannelser til Bornholm samt for at gøre det lettere at drive virksomhed og lettere at skaffe arbejdskraft.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning