Nyt ansigt skal løfte Nexø til næste niveau

Nyt ansigt skal løfte Nexø til næste niveau
Nexø har fået ny kordinator.
NOTITS | 26. SEP 2024 • 15:00
NOTITS
26. SEP 2024 • 15:00

I foråret vender Anja Nielsen hjem til Bornholm med sin lille familie efter mange år i København, og nu har Erhvervsforeningen Østbornholm altså været hurtige til at ansætte hende som ny koordinator.

Der har nemlig "været travlt bag kulisserne" i erhvervsforeningen, og i en pressemeddelelse skriver næstformand Magnus Dyrmose, at der de sidste mange måneder er blevet arbejdet intensivt på at udvikle Nexø By & Havns nye visuelle identitet, webside, info skilte.

– ...og på fortsat at styrke byens position som Østbornholms største og førende handels- og håndværker by.

Derfor har foreningen søgt efter en person, der kunne være med til at løfte Nexø By og Havn til næste niveau og styrke den gode udvikling.

– Vi har modtaget mere end 20 ansøgere, og mange med rigtig gode kvalifikationer – vi er både overraskede og ydmyge – og takker for interessen, da vi kun kan tilbyde en deltidsstilling på 10-12 timer ugentligt, oplyser foreningen i pressemeddelelsen.

Her fortæller de, at når valget faldt på Anja Nielsen, så skyldtes det hendes baggrund i både internationalt salg og i nonprofit sektoren, ligesom hendes solide erfaring med målbare resultater indenfor en lang række områder får bestyrelsen til at tro, at det er det rette match.

– Denne alsidige baggrund, kombineret med hendes passion for socialt entreprenørskab, design og bæredygtighed, gør at vi tror, det er et godt valg, skriver Magnus Dyrmose i presseemeddelelsen.

Den nyansatte koordinator vil blandt andet stå for markedsføring, koordinering af kampagner og begivenheder, opdatering på foreningens sociale medier og kommunikation mellem bestyrelse og foreningens medlemmer.



Anja Nielsen vender tilbage til Bornholm efter mange år i København.

FÅ ABONNEMENT