– Det bliver ikke en lavprisrestaurant, men det bliver heller ikke en gourmetrestaurant på niveau med michelinstjernerne. Det bliver noget, der ligger lige midt imellem. Det skal være noget, som er let tilgængeligt, men samtidig skal det være sådan, at når man spiser hos os, så er det en lidt ekstraordinær gastronomisk oplevelse. Vi har ikke fundet vores restaurantpartner endnu. Lige nu taler vi med forskellige, og vi har selvfølgelig nogle kriterier for, hvad den partner skal levere, men de kommer også selv og sætter deres præg på den restaurantoplevelse.
Hvordan kom du ind i billedet?
– Det var egentlig tilfældigt. Eline, Michael og jeg har kendt hinanden i mange år, for vi har fælles bekendte. Det var ikke, fordi jeg var på udkig efter noget andet, for jeg har været rigtig glad for at arbejde på Folkemødet. Omvendt kom jeg frem til, at det var en chance, jeg blev nødt til at tage, og en mulighed, som jeg ville være ked af at sige nej til. Vi har længe villet lave noget sammen, så det bliver Melsted Badehotel, og vi er allerede i fuld gang.
Hvad fra dine tidligere job kan du bruge i jobbet som hotelchef?
– Jeg har ikke nogen erfaring med hoteldrift, og det er med stor ydmyghed, jeg går til den her opgave. Jeg har været stewardesse og kabinechef i Air Greenland i 14 år, så der har jeg både haft med service og personalehåndtering at gøre. Det, jeg har med fra Folkemødet, er især eventplanlægning, koordinering og projektstyring. Derudover, som måske er en af de vigtigste ting, har jeg fødderne solidt plantet på den bornholmske granit, i og med at jeg er født og opvokset her, har et stort netværk og er meget glad for Bornholm.