Mærketøj koster en 10'er ekstra

Mærketøj koster en 10'er ekstra
Vivi Westh er frivillig i Red Barnets genbrug i Rønne. Hun nyder det sociale fællesskab med de andre frivillige og kontakten med de glade kunder. Foto: Anna Holm
DAGENS NAVN | ABONNENT | 6. JUN 2023 • 05:30
Anna Holm
Journalist
DAGENS NAVN | ABONNENT
6. JUN 2023 • 05:30

Vivi Westh på 64 år har arbejdet som sygeplejerske hele sit arbejdsliv. Nu er hun efterlønner og frivillig i Red Barnets genbrug i Rønne.

Hvorfor startede du som frivillig i Red Barnets genbrugsbutik?

– Dengang jeg gik på efterløn, synes jeg, at jeg havde lyst til at lave noget frivilligt arbejde. Jeg har været sygeplejerske hele mit liv, så det skulle være noget helt andet end at arbejde med syge mennesker. Jeg tænkte, at det her med at arbejde med børn, legetøj og kunder ville være meget livsbekræftende. Det er en hel anden verden for mig at skulle stå og ekspedere - det har jeg aldrig gjort før. Det tiltalte mig også at kunne yde en indsats som frivillig, og så kendte jeg nogen, der var hernede i forvejen.Hvornår startede du som frivillig, og hvordan har det været?

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.