Lokal håndværker nomineret til pris

Lokal håndværker nomineret til pris
– Det er vi glade for, da det betyder, at vi gør noget rigtigt, siger Jan Kobberø Andersen om nomineringen til prisen som årets håndværker. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 26. FEB 2024 • 19:00
NYHED | ABONNENT
26. FEB 2024 • 19:00

Øens Tagmaler er nomineret til prisen som årets tagmaler ved prisuddelingen Årets Håndværker, der bliver uddelt i slutningen af april.

Jan Kobberø Andersen kan ikke kun glæde sig over, at solen skinner denne mandag eftermiddag, hvor han er i gang med at arbejde på et tag på Bornholm. Han kan også glæde sig over at være nomineret som årets håndværker i kategorien tagmaler med 0-1 ansatte.

Enkeltmandsvirksomheden Øens Tagmaler er således finalist sammen med tre andre virksomheder i kategorien, oplyser ejer Jan Kobberø Andersen.

– Det er vi glade for, da det betyder, at vi gør noget rigtigt, siger den glade virksomhedsejer.

Prisen uddeles i regi af hjemmesiden anmeld-håndværker.dk, som er en privat administreret smileyordning, håndværkervirksomheder kan blive medlem af. Når en bygherre har fået udført en byggeopgave, vil bygherren efterfølgende få mulighed for at evaluere håndværkeren på fem kardinalpunkter; kommunikation, aftaler, pris, tilfredshed og oprydning.

– Vi har været så heldige, at de kunder, vi har fået tilbagemeldinger fra, har været utroligt glade for os, siger Jan Kobberø Andersen, der også karakteriserer medlemskabet - og nu nomineringen - som "super markedsføring".

– Hvis man er en seriøs virksomhed, der virkelig går op i at få gjort tingene rigtigt, møde kunderne og sørge for at kommunikere ordentligt, så er det en god tilbagemelding. Vi kan nemlig se, hvis der er nogle ting, kunderne ikke er 100 procent tilfredse med. Vi har for eksempel haft noget med oprydningen, da vores arbejde godt kan grise lidt. Så kan vi være opmærksomme på det, fordi kunden ikke var tilfreds, siger Jan Kobberø Andersen.

Det er første år, at Øens Tagmaler er medlem af foretagendet anmeld-håndværker.dk. En gang om året bliver anmeldelserne vurderet, og nu skal Jan Kobberø Andersen i slutningen af april til København, hvor priserne uddeles af en jury i Cirkusbygningen.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT