Hvordan arbejder du med produktudvikling?
– Det gør jeg på de sociale medier, og så har jeg også det, jeg er vant til at gøre, at jeg ser, hvad der spirer, og hvad det er tid til at plukke. Så kan jeg godt finde på at køre solo, men der går ikke fem sekunder, fra jeg står med et bær i hånden, til jeg har tweetet det og skrevet "Se, hvad jeg har fundet". Min eksistens på Twitter og Instagram er næsten i realtid. Brugerne er med hele vejen, også selvom jeg selv tager initiativet.
Hvad er din egen favorit?
– Af dem der kommer på hylderne lige nu, der er jeg sindssygt glad for kvædesypen og valnøddesypen, og jeg er måske særligt stolt af den med valnødder. Når man laver kryddersnaps, bruger man altid umodne valnødder, og der er en tommelfingerregel, der hedder, at man tager otte valnødder den 8. august. Jeg har valgt at bruge modne valnødder, så det er en helt anden type valnøddesnaps. Den smager af modne valnødder og har ikke den bitre smag, som valnøddesnapsen normalt har.
– Jeg er også sindssygt stolt af kaffesypen. Det er noget, der er kommet, fordi jeg får så sindssygt mange tilbagemeldinger på den. Jeg var inde med nogle smagsprøver til Peter i Smag i Nexø. Han meldte ret hurtigt tilbage, at den er verdensklasse, og han står selv og åbner flasker, han har købt til videresalg, for at give smagsprøver til sine kunder og har også bestilt mere, så det er jeg rigtig glad for.