Sol over Gudhjem flytter til Melstedgård
Årets udgave af Sol over Gudhjem rykker til Melstedgård og bliver kun for inviterede gæster. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

11. MAJ 2021 • 10:29NORD • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Sol over Gudhjem flytter til Melstedgård

MAD

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem flytter årets udgave til Melstedgård, hvor det bliver en messe for inviterede. Det bliver med andre ord ikke den store folkefest på havnen i Gudhjem, men i 2022 regner arrangørerne med at være tilbage til normale tilstande.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

De nye retningslinjer gør det muligt at afvikle en mindre udgave af Danmarks største kokkekonkurrence i år. Dog bliver årets arrangement ikke en begivenhed, som offentligheden får adgang til. Det bliver en messe, hvor det er muligt at invitere op til 400 gæster fra branchen i den 4.000 kvadratmeter store have på Melstedgård.

– Det var med stor sorg i hjertet, at vi måtte aflyse Sol over Gudhjem i 2020, men vi er taknemmelige for, at det igen er muligt at afvikle konkurrencen til trods for, at det bliver et lidt andet setup end det, vi havde satset på for bare en måned siden, siger direktør Mikkel Marschall fra Sol over Gudhjem i pressemeddelelsen.

Programmet kommer til at byde på alt fra netværksmøder til den store kokkekonkurrence og årets finale i Produktprisen. Den årlige dessertkonkurrence er dog aflyst.

– Vi glæder os til igen at kunne byde landets bedste kokke velkommen og er sikre på, at dem, der har får mulighed for at være med, får en fantastisk oplevelse. Og så glæder vi os til, at vi i 2022 igen kan rykke arrangementet tilbage i sit rette element på havnen i Gudhjem og invitere alle, der har lyst, til gourmetfolkefest, siger Mikkel Marschall, som er vokset op få hundrede meter fra Melstedgård.

Sol over Gudhjem bliver som tidligere år filmet og produceret af TV 2/Bornholm, hvilket giver alle muligheden for at følge årets udgave hjemme i stuerne.

Melstedgård dannede også ramme om Sol over Gudhjems talentkonkurrence Rising Star i april. 
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.