I over 20 år har han kæmpet med værket – nu er det her

I over 20 år har han kæmpet med værket – nu er det her
I dag, lørdag den 18. marts, klokken 15 spiller Kristoffer Hyldig i anledning af udgivelsen af sin nye cd på OUR Recordings nogle satser fra "Vingt Regards Sur L'enfant-Jésus" i Vor Frelser Kirke på Christianshavn. Bornholmeren er den første dansker, der har indspillet værket. Pr-foto: Pau Codina Masferrer
DAGENS NAVN | ABONNENT | 18. MAR 2023 • 05:30
DAGENS NAVN | ABONNENT
18. MAR 2023 • 05:30

Den klassiske pianist Kristoffer Nyholm Hyldig har netop som den første dansker udgivet "Vingt Regards Sur L'enfant-Jésus" af komponisten Olivier Messiaen. Han markerer udgivelsen i dag.

Den 23. august 2008 bragte Bornholms Tidende en anmeldelse, hvor der blandt andet stod, "at mange godt i forvejen vidste, at Kristoffer Nyholm Hyldig er hjemme i Messiaen" og videre, at "pianistens meget bevidste tilrettelæggelse af stoffet, den bevidste spillemåde, gjorde at franskmandens religiøstmeditative, men også stærkt ekspressive musik kom os i møde". Det vidner om, at du har spillet Olivier Messiaens musik i mange år, og nu har du udgivet "Vingt Regards Sur L'enfant-Jésus" på en dobbelt-cd, hvordan er det kommet i stand?


Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her