Erik melder sig som spidskandidat: Der er brug for et nyt hold

Erik melder sig som spidskandidat: Der er brug for et nyt hold
Erik Kryger nyder at opholde sig i sin lille have. Foto: William Sonne Kaalø
DAGENS NAVN | ABONNENT | 25. SEP 2023 • 05:30
DAGENS NAVN | ABONNENT
25. SEP 2023 • 05:30

55-årige Erik Kryger vil være spidskandidat for Socialdemokratiet. Han mener, der er brug for nye spillere i det politiske miljø på Bornholm. 'Der er brug for frisk luft og nytænkning', siger han.

Samtidig med at den noget mere kendte Anne Thomas meldte sig som spidskandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet, gjorde den noget mere ukendte Erik Kryger det samme. Han er født og opvokset på Vestegnen, men kom til Bornholm, da han var 20 år gammel. Han var professionel soldat i Opklaringsbataljonen på Almegårds Kaserne i 20 år og har i den periode også været udsendt. Siden da blev han uddannet faglært skovarbejder, som også er hans titel i kommunen i dag.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning