Dødsfald: Hun var 'helt sin egen og en værdsat kollega'

Dødsfald: Hun var 'helt sin egen og en værdsat kollega'
Sussi Nielsen blev 55 år. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 18. MAJ 2022 • 10:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. MAJ 2022 • 10:30

Sussi Nielsen, der var fra Gudhjem, er død, 55 år.


Sussi Nielsen, statsautoriseret fodterapeut, er pludselig død. Hun blev 55 år.

Sussi Nielsen var født og opvokset i Gudhjem. Hun uddannede sig til fodterapeut og arbejdede på Bornholm, inden hun flyttede til Jylland. Her fik hun først arbejde på en klinik i Vejle, inden hun kom til Vasegårdens Klinikker i Fredericia. Her arbejdede hun i 27 år frem til sin død.

Sussi Nielsen arbejdede tæt sammen med klinikejer, Charlotte Midtgaard, der har skrevet mindeord på Vasegårdens Klinikkers hjemmeside:

"Sussi var "helt sin egen", en højt værdsat kollega, en omsorgsfuld og loyal ven, en faglig dygtig, respekteret og afholdt terapeut og et helt særligt, varmt og unikt menneske. Hun havde en smittende humor, som var guld værd for alle os omkring hende. Hun havde en "6. sans", der i vid udstrækning blev brugt til omsorg for andre – og mindre for Sussi selv", skriver Charlotte Midtgaard.

Rhodian Kristensen lærte Sussi Nielsen at kende i 1996, og de har boet sammen siden 1997. De mødte hinanden ved en countryfest, og siden dyrkede de interessen for countrymusik sammen.

– Sussi var ikke så glad for at rejse udenlands. Hun ville hellere blive i Danmark. Vi har i de seneste 15 år lejet en hytte oppe på Hvide Sande Camping, som har været vores lille fristed, og vi har gået mange gode ture deroppe. Vi har hvert år været på Bornholm to-fire gange om året, fordi hun stadig havde meget familie derovre – blandt andre sin far, en faster og en bror, fortæller Rhodian Kristensen.

Sussi Nielsen brugte også gerne fritiden på at læse krimier.

Da Sussi Nielsen fandt sammen med Rhodian Kristensen, blev hun også reservemor for hans to børn, der i dag er voksne.