– Martin er kok, så vi mødte hinanden i branchen her på Bornholm. Vi havde længe snakket om at gøre noget, og da sæsonen så sluttede sidste år, blev idé til virkelighed. Vi havde egentlig aftalt, at det først skulle blive til næste sommer, så vi kunne nå at spare penge sammen, men så bød lokalerne sig til, og vi tog chancen. Vi havde mange ideer til, hvad man kunne lave af spisesteder, men valget faldt på poké bowls, fordi det er nemmest at gå til, og man skal ikke bruge så mange maskiner. I bund og grund kan vi nøjes med en riskoger, og så kan vi faktisk lave resten i hånden. Fordi det aldrig er lavet før på Bornholm, så havde vi jo ikke rigtig noget erfaringsgrundlag, så vi ville også godt starte lidt forsigtigt ud. Vi kan jo drage erfaringer fra udlandet og København, hvor der er flere poké bowl-kæder, men det er også en smule anderledes at skulle starte et spisested på Bornholm. Det er ikke alt, der bare lige flyver igennem.
Hvori består din fascination med gastronomi?
– Jeg elsker mad og har altid gjort det. Desværre er jeg ikke så god til at lave det, så det er jo godt jeg har en kok, haha. Men jeg synes, det er spændende, hvor meget man kan højne niveauet med nogle få greb. Særligt med noget som Poké bowls, hvor man jo virkelig kan højne niveauet med de rette råvarer og teknikker.