Personlige invitationer på vej: Over tusind rønneboer skal tage afsked med skraldemændene

Personlige invitationer på vej: Over tusind rønneboer skal tage afsked med skraldemændene
Lærreder med bykort var en del af standen med information om det nye affaldssystem ved Ressourcernes Dag. Små symboler viste Bofas bud på, hvor de nedgravede MiljØ'er kan placeres. En af de mere overskuelige opgaver er i Aakirkeby, hvor der skal opstilles én affaldsstation til færre end 30 husstande. Den bedste placering tegner til at være på hjørnet af Smedegade og Nybyvej. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | ABONNENT | 27. AUG 2022 • 21:00
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
27. AUG 2022 • 21:00

Bofa tyvstartede ved Ressourcernes Dag lørdag det store arbejde med at introducere rønneboerne til det nye affaldssystem. 20-30 af de såkaldte miljØ'er forventes at skulle nedgraves i byen, og alle med adresse på en brostensgade kan forberede sig på fremover at bære deres affald hen til de nye affaldsstationer.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her