Kalder til kamp mod måger: Et kæmpe problem

Kalder til kamp mod måger: Et kæmpe problem
Gudhjem Erhverv har søgt Naturstyrelsen om tilladelse til at regulere mågebestanden, og formand Søren Danig håber, at mange i især nedre Gudhjem vil gøre det samme, så styrelsen forstår omfanget af problemet. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 8. DEC 2022 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
8. DEC 2022 • 05:30

På Facebook opfordrer Gudhjems erhvervsforening så mange som muligt til at søge om tilladelse til at regulere måger. Ikke mindst i den nedre del af byen. Det skal gøre det tydeligt, hvor omfattende problemet er, siger formand Søren Danig.

Det er et velkendt fænomen, at de bornholmske måger er særdeles nærgående, ikke mindst i de populære havnebyer om sommeren. Det forsøger Gudhjem Erhverv nu at gøre noget ved. Målet er at få så mange som muligt til at søge Naturstyrelsen om tilladelse til at regulere skadevoldende vildt. Det sker blandt andet via opslag på Facebook.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her