Traditionen tro: Bang Bang i Musikhuzet

Traditionen tro: Bang Bang i Musikhuzet
Der var udsolgt til søndagens udgave af den traditionsrige julebegivenhed i Musikhuzet. Foto: Musikhuzet/Anders A.M. Hansen
NOTITS | RØNNE | 26. DEC 2022 • 16:34
NOTITS | RØNNE
26. DEC 2022 • 16:34

Det var ikke det rene Nonsens, da de unge mennesker mødtes til dj-arrangement 1. juledag.

Igen i år inviterede Musikhuzet i Rønne til Club Bang Bangs årlige Christmas Special 1. juledag.

Det er en tradition, der hvert år siden 2007 har fået folk til at strømme til spillestedet for at være med til den "uforglemmelige event", noterer Torben Severinsen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Således også søndag aften, hvor Good Club med gæster skabte en legendarisk nat. Good Club blev grundlagt i 2020 i København af musikgruppen Nonsens, som består af de tre bornholmske barndomsvenner, Anton Twile Nielsen, Jens Espersen og Rasmus Mygind Korsby.

Dansegulvet blev oversvømmet af den bedste musik fra blandt andre:

Lisa Forsmark, som med øjet på publikum og passion for at skabe den rette stemning med en blanding af afrobeat og hiphop ikke underligt er blevet et stort navn på den danske dj-scene.

Champagne Bruce, som har det borgerlige navn Frej Levin, er pioner inden for DK Garage og diverse andre rave-genrer i dansk regi. Han er den overvintrede 90'er-raver, der rapper om kærlighed på dansegulvet, og om dengang far og mor mødte hinanden. Men samtidig viste Levin, at han kan sine elektroniske genrer.

PLOY er en dj med base i København og en del af Future Female Sounds-kollektivet. Hun startede sin rejse i Manchester, Storbritannien, ved forskellige hjemmefester og hjemmelavede begivenheder. For nylig er hun blevet set levere energiske sæt rundt i byen på steder som Werkstatt, RUST, Haven20 – og søndag altså i Musikhuzet Bornholm.

Endelig var der naturligvis Nonsens selv, som for alvor satte gang i festen, og hvis adrenalinen ikke var i brand, så kom den det med en giftiggrøn blanding af rave, elektro, hiphop og trap. Nonsens har en ægte lyd af anarki og ren feststemning som deres agenda.

Hvis de mange gæster havde ømme fødder, da de vågnede i løbet af mandagen, er det ikke underligt. Det var et ordentligt brag af en fest, og der blev danset igennem hele natten i et fyldt Musikhuzet, og for mange blev det også – helt som det plejer at være ved Club Bang Bangs årlige Christmas Special – til et gensyn med gamle venner og bekendte, som var hjemme på julebesøg hos familien, noterer pressemeddelelsen.