Slut med julehygge: Josephine Højbjerg med i ny spændingsserie

Slut med julehygge: Josephine Højbjerg med i ny spændingsserie
Birgitte Hjort Sørensen og Josephine Højbjerg spiller mor og datter i TV 2 Echos kommende spændingsdrama "Dark Horse". Pressefoto
NOTITS | 29. MAR 2023 • 11:19
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
29. MAR 2023 • 11:19

"Dark Horse" kan ses på TV 2 Echo i 2024.

Hele Danmark kender hende som nissepigen Tinka, men Josephine Højbjerg har lagt den røde hue bag sig i sin nyeste rolle. Hun spiller Anna i spændingsserien "Dark Horse", som for tiden bliver optaget på Sjælland og Falster. Den kan ses på TV 2 Echo i 2024.

I serien flytter Anna og hendes mor fra Kina hjem til Danmark under mystiske omstændigheder. De flytter ind hos morens bror, som gæstfrit slår dørene op, men under overfladen lurer gammelt nag og betændte familieforhold, som får uoverskuelige konsekvenser for Anna og hendes hemmelighedsfulde mor, fremgår det af en pressemeddelelse.

Anna har svært ved at finde sig til rette i den nye tilværelse. Da hun begynder på det lokale gymnasium, bliver hun med ét draget af en særlig venneflok, og i et desperat forsøg på at passe ind og frigøre sig fra sin kontrollerende mor kaster hun sig ud på dybt vand. Hun bryder ind i onklens dyrlægeklinik og stjæler en flaske af bedøvelsesmidlet ketamin, og det bliver første skridt ud af et farligt spor.

I "Dark Horse" har Josephine Højbjerg et tæt samspil med Birgitte Hjort Sørensen, som spiller Annas mor, Eva.