Pengegave til ungdomsklub

Pengegave til ungdomsklub
Drifts- og aktivitetsleder Sara Bech Jensen fra Værftet og initiativtager William Christiansen modtager 24.000 kroner til ungdomsklubben sammen sted fra præsident Flemming Jensen i Nexø Rotary Klub. Eget foto
NOTITS | ABONNENT | 2. MAR 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
2. MAR 2023 • 15:30

Rotary i Nexø støtter en ny ungdomsklub på Værftet.

Værftet i Nexø har startet en ny ungdomsklub drevet af unge, der ønsker at gøre noget godt for andre unge. Det arbejde er værd at støtte, mener Nexø Rotary Klub, som netop vægter at støtte unge bornholmere. Resultatet er, at klubben sammen med Rotarys Hjælpefond donerer 24.000 kroner til den nye ungdomsklub.

Det fortæller præsident Flemming Jensen i en pressemeddelelse.

Ideen til ungdomsklubben opstod hos William Christiansen, som er 18 år og frivillig i Værftets juniorklub. En dag i september tænkte han, at der mangler et sted, hvor unge kan mødes på kryds og tværs af de grupper, de normalt færdes i.

– Når der kommer et ungt menneske og fortæller, at der er et problem derude, som de vil være med til at løse, så er det bare med at gribe muligheden. Det er den bedste synergi, der kan opstå, når man starter aktiviteter, fordi de kommer med en drivkraft og indsigt, der er vigtigt for, at sådan noget lykkes, fortæller drifts- og aktivitetsleder Sara Bech Jensen på Værftet i pressemeddelelsen.

Med bevillingen fra Rotary har de unge indkøbt blandt andet Playstation, billardbord, bobspil, airhockeybord, brætspil og perler, så der er noget at samles om.

– Jeg håber, det giver en masse gode timer til fællesskabet, herunder også i flygtningearbejdet, fortæller Sara Bech Jensen.

Ungdomsklubben mødes en gang om måneden, næste gang er lørdag aften. Værftet på Nexø Havn drives på frivillig nonprofit basis og på et kristent grundlag.

FÅ ABONNEMENT