Inspirerende livestream fra hovedstaden

NOTITS | 26. SEP 2024 • 18:30
NOTITS
26. SEP 2024 • 18:30

Snart kan man samle ny inspiration til hverdagen som leder på Bornholm via en direkte livestream fra Ledelsens Dag i København.

Det er bestyrelsen for Lederne Bornholm, der inviterer medlemmer og gæster tll en inspirerende dag i Aakirkeby-hallerne torsdag den 3. oktober.

Storskærmen byder blandt andet på nogle af landets mest anerkendte topledere og eksperter, som vil dele deres viden og erfaringer om ledelse. I løbet af dagen vil deltagerne blandt andet høre oplæg fra Jens Bjørn Andersen, CEO hos DSV, som blev Årets Leder i 2023.

I år står fire nye nominerede til prisen klar og juryen, bestående af erfarne ledere fra erhvervslivet, vil løfte sløret for, hvem der i år kan løbe med hæderen.

– Jeg håber, mange vil give sig selv den mulighed at se disse inspirerende ledere videregive deres ledelsesvinkler og se, hvem der bliver Årets Leder," siger forperson for Lederne Bornholm, Verner Haagensen.

Efter transmissionen vil der være mulighed for frokost og netværk med de øvrige deltagere, hvor der kan udveksles erfaringer og knyttes nye kontakter.

Alle medlemmer kan invitere en gæst med, men arrangementet kræver tilmelding.

FÅ ABONNEMENT