Øarkivets årsskrift er udkommet

NOTITS | ABONNENT | 22. NOV 2022 • 15:12
NOTITS | ABONNENT
22. NOV 2022 • 15:12

Bornholms Ø-arkiv har modtaget en masse arkivalier fra både private personer, foreninger og kommunale institutioner. Nogle af disse arkivalier bringer en særlig historie med sig, eller er med til at kaste nyt lys over et særligt tema i samlingen, skriver de i en pressemeddelelse.

Derfor udkommer der hvert år et årsskrift, som henvender sig til alle, som har en interesse i Bornholms historie.

– Hensigten med årsskriftet er at vise årets gang på arkivet. Derfor tager alle artikler udgangspunkt i de arkivalier vi har modtaget i år, og de temaer vi har arbejdet særligt med. Desuden fungerer årsskriftet som opslagsværk, idet der bagerst er en oversigt over samtlige arkivalier, der er tilgået vores samling i år. Den er god at orientere sig i, hvis man vil følge med i hvordan vores samling vokser måned for måned. Mange bliver overraskede over, hvor bredt vores samling egentlig spænder, og at vi ikke kun beskæftiger os med 1800-tallet, fortæller arkivleder Anette Eriksen i pressemeddelelsen.

Dette års udgave af årsskriftet er netop udkommet og kan købes i boghandler rundt omkring på øen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 30-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag - fredag morgen: På den anden side af midnat venter dig fornuftige priser i omegnen af 2,30 kr./kWh alt inkl. Vinden er fortsat svag og den nordiske vandkraft lader også vente på sig - derfor endnu en dag med et højt prisniveau med tæt på 6 kr./kWh alt inkl. mellem 17 og 18. Opdateret 13.07. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning