Ny forestilling rammer gaden

Ny forestilling rammer gaden
Man kan blandt andet opleve Balder, som her oppasses af nogle soldater. Pressefoto: Søren K. Kløft
NYHED | 18. JUL 2024 • 19:00
NYHED
18. JUL 2024 • 19:00

Gadeteatergruppen Dansk Rakkerpak indtager i næste uge gaderne med helt ny forestilling.

I næste uge bliver nogle af de bornholmske gader fyldt med teater.

Det sker, når gadeteatergruppen Dansk Rakkerpak, velkendt som deltager i flere gadeteaterfestivaler på Bornholm, dukker op med den nye forestilling ’Balder og Dragen', oplyser Kirsten Mogensen på vegne af Teaterforeningen Bornholm.

– Stykket har fået flotte anmeldelser, der lover godt for en times tid med rigtig crazy sommer underholdning. Sproget er ingen hindring, alle kan være med, da der ikke er nogen tekst kun musik og lyde. Rammen er et slot og en markedsplads i middelalderen, de medvirkende er en trubadur, en underskøn prinsesse og hendes far, kongen, biskoppen samt en farlig drage, fortælles der videre om forestillingen.

Festival aflyst

Dermed kommer der gadeteater til Bornholm i år, også selvom Bornholms Internationale Gadeteaterfestival, der har eksisteret siden 2011, i år har været nødsaget til aflyse.

Det meddelte Thomas Danielsen og Helene Høm fra Undreværket i Gudhjem tidligere på året, da man sammen med Teaterforeningen Bornholm især manglede de frivillige kræfter til at forberede festivalen i vintermånederne.

Men gadeteateret bliver altså ikke helt væk, og Dansk Rakkerpak besøger først Rønne Bibliotek d. 26. juli, dagen efter foregår det i Musikhuzets gård i Rønne, og sidste forestillingen er søndag d. 28. juli, hvor gadeteatergruppen optræder i Holkadalen i Gudhjem.

Alle forestillingerne er gratis.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT