Nordiske sange og bornholmske viser

Nordiske sange og bornholmske viser
NYHED | 18. JUL 2024 • 15:00
NYHED
18. JUL 2024 • 15:00

Lokale musikere gæster Svanekegaarden

På lørdag er der lagt op til en eftermiddag i haven på Svanekegaarden med nordiske sange og bornholmske viser, fremført af de lokale musikere Lone Grunwald, Finn Christiansen og Lars Christiansen.

Her kan man tage med på den musikalske rejse gennem skønne toner og hjertevarme tekster, og nyde en eftermiddag, der vækker minder og spreder glæde. Det skriver Svanekegaarden i en pressemeddelelse.

Lone Grunwald er en uddannet sanger, der har optrådt i diverse revyer, cabareter og på TV og radio, herunder Cafe Liva. Finn Christiansen er skolet klassisk guitarist, og han har beriget musikscenen med sin musikalitet gennem flere pladeproduktioner og optrædener. Han har også gennemført Nordens eneste trubaduruddannelse i Kungälv.

Lars Christiansen er, udover at være skolelærer i Allinge, primus motor i ASG-revyen og har optrådt i mange forskellige sammenhænge med bornholmske viser.

Arrangøreren satser på, at eftermiddagen bliver en mindeværdig og stemningsfuld en af slagsen, hvor publikum kan nyde en skøn blanding af nordiske sange og bornholmske viser.

Skulle vejret mod forventning vise sig ustadigt, rykker arrangementet indenfor.

FÅ ABONNEMENT