Masser af cirkus i pinsen

Masser af cirkus i pinsen
I pinsen byder Cirkus Soldalen traditionen tro på festival med nycirkus. Arkivfoto: Holger Larsen
NOTITS | ABONNENT | 20. MAJ 2023 • 16:13
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
20. MAJ 2023 • 16:13

Der er fire forestillinger til årets cirkusfestival i Soldalen.

Pinse er lig med cirkusfestival i Soldalen i Olsker, og i år er ingen undtagelse. Både pinselørdag og pinsedag kan man opleve nycirkus i de naturskønne omgivelser.

– Vi tror, at mange bornholmere leder efter noget, der kan bringe dem ud af fastgroede rammer, tættere på naturen og nærmere hinanden. Festivalen er en sjov og spændende oplevelse i Soldalens smukke forårsskov, fortæller Aslak Gärtner og Melanie Hagedorn fra Soldalen i en pressemeddelelse.

Af den fremgår det, at der plejer at være omkring 800 besøgende til festivalen, som præsenterer fire forestillinger med akrobatik, jonglering og fortællinger. De optrædende er Dynamo fra Danmark, hollandske Rang Pang Circus, Klub Girko fra Tyskland og fransk-hollandske House of Cirkus.

– I år har vi igen internationale nycirkusartister, som vil komme og spille deres forestillinger omhyldet af den vilde nordbornholmske natur, fortæller Aslak Gärtner og Melanie Hagedorn.

På cirkuspladsen er der også kage og vafler, kaffe og æblemost samt falafel, og lørdag er der dj og åben bar.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning