Komiker tilbage på Bornholm

Komiker tilbage på Bornholm
Pelle Lundberg var tilbage på Bornholm, da der torsdag aften var standup i Musikhuzet i Rønne. Foto: Musikhuzet / Torben Severinsen
NOTITS | 15. SEP 2023 • 21:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
15. SEP 2023 • 21:00

Selvom det hedder Musikhuzet, kan der også godt stå komikere på scenen i det regionale spillested, og det var præcis, hvad der gjorde, da en håndfuld af Danmarks nyere standuppere kom til Rønne. Oprindeligt var showet annonceret i Raschs Pakhuz, men på grund af stort billetsalg var det flyttet til Musikhuzet.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Aftenens program blev bundet sammen af Daniel Blak Pedersen, som med egne ord serverede en god gang madder og sørgede for, at chokolademadden ikke smagte af agurk.

Første komiker på scenen var Lukas Whitfield, som er debuteret i år. Han blev efterfulgt af Stefan Wibling, der har været aktiv siden 2018. Efter pausen indtog Morten Rogvi scenen, inden den tidligere rønnebo Pelle Lundberg sluttede aftenen af med mange lokale indslag.

– Det blev en aften i godt selskab, og hvor lattermusklerne blev trænet, fortæller Torben Severinsen fra Musikhuzet i pressemeddelelsen.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.