Kom med på Mikkel Behas livs rejse

Kom med på Mikkel Behas livs rejse
Pressefoto
NOTITS | 17. OKT 2024 • 20:30
NOTITS
17. OKT 2024 • 20:30

Mikkel Beha og den store verden. Det er titlen på et nyt foredrag, Mikkel Beha Erichsen holder i Musikhuzet den 14. november.

"I dette helt nye fascinerende foredrag tager Mikkel Beha dig med ud på hele sit livs rejse. Mikkel medbringer et overflødighedshorn af billeder, film- og lydklip, der aldrig har været vist før. Både fra sin far Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter," fremgår det af en pressemeddelelse om foredraget, hvor Mikkel Beha selv fortæller:

"Rejsen startede jo dengang jeg, som helt lille, drog ud på de store oceaner med min far ombord på Nordkaperen. Og den rejse er jo heldigvis langtfra slut."

Foredraget handler også om klodens tilstand.

"Jeg har ved selvsyn set, at nogle af de farvestrålende koralrev, jeg dykkede på som barn, nu ligger golde og øde hen. Regnskovene fældes, stormene bliver voldsommere og næsten halvdelen af isen i Arktis er forsvundet i min levetid," siger Mikkel Beha Erichsen i pressemeddelelsen, hvor han også tilføjer:

"Jeg håber, at jeg med dette nye foredrag kan blæse publikum så meget bagud i sædet, at de slet ikke kan lade være med at blive forelsket i verden. Det er jo meget simpelt, det vi holder af passer vi på."

FÅ ABONNEMENT