Efter tre år: Cirkus Arena vender tilbage

Efter tre år: Cirkus Arena vender tilbage
Bubber og Julie Berthelsen står i spidsen for forestillingen. Pressefoto.
NOTITS | ABONNENT | 28. JUN 2022 • 18:00
NOTITS | ABONNENT
28. JUN 2022 • 18:00

Der er rigtig cirkus igen på Bornholm for første gang i tre år, når Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum med forestillinger i Rønne, Hasle, Svaneke, Nexø og Aakirkeby.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Cirkus Arena, at der kan opleves et storslået familieshow med første forestilling i Rønne den 10. juli.

Efter to år med corona-nedlukning af kulturlivet rejser Cirkus Arena rundt i landet med festforestillingen "Cirkus ifølge Bubber 2". Det er Bubber og Julie Berthelsen, der står i spidsen for forestillingen, der byder på smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister, skriver Cirkus Arena i pressemeddelelsen.

– Jeg er stolt over, at jeg skal være med til at præsentere Cirkus Arenas 65 års jubilæumsshow. Selvom forestillingen hedder Cirkus ifølge Bubber 2, bliver det ikke den svære 2’er, for det er jo egentlig 10. gang, jeg rejser med Cirkus Arena. De første gange var bare i 90’erne, siger Bubber, der suppleres af Julie Berthelsen.

– At jeg skal på turné med Cirkus Arena er ekstra specielt for mig. Cirkus Arena besøger Grønland hvert efterår, og det var kæmpe stort, da Cirkus Arena begyndte at komme til min by i Grønland i 80'erne. I Danmark er cirkus en del af kulturen, men fordi jeg var barn i Grønland, så har cirkus altid været helt anderledes for mig og ekstra unikt, fortæller Julie Berthelsen.

Forestillinger foregår fra den 10. til den 15. juli rundt om i de fem førnævnte byer på Bornholm. Mere information kan findes på Cirkus Arenas hjemmeside.