De 2 andre fyldte Musikhuzet med latter

De 2 andre fyldte Musikhuzet med latter
Foto: Erling Nielsen / Musikhuzet
NOTITS | 23. AUG 2024 • 16:13
NOTITS
23. AUG 2024 • 16:13

Torsdag aften blev Musikhuzet i Rønne fyldt med latter, nostalgi og varme, da Foreningen Velgjorenhed præsenterede showet "Her er De 2 Andre" med de to entertainere Anders Bircow og Thomas Eje.

Det beretter Torben Severinsen på vegne af Musikhuzet.

Showet, der var en hyldest til Linie 3’s karriere, tog publikum med på en musikalsk og komisk rejse gennem 40 år, krydret med nye numre og underholdende dialoger.

Bircow og Eje charmerede publikum med deres velkendte humor og delte personlige anekdoter fra deres mange år på scenen, fortæller Torben Severinsen, og den intime atmosfære gjorde aftenen ekstra særlig for de fremmødte, som forlod Musikhuzet med smil på læben, lyder det.

Formand for Foreningen Velgjorenhed, Jesper Pihl, udtrykker da også stor tilfredshed med torsdagens show.

– Vi er utroligt glade for, at vi kunne samarbejde med Anders Bircow og Thomas Eje om dette fantastiske show. Det var en helt unik oplevelse for alle fremmødte, og vi er stolte over, at overskuddet fra arrangementet går til vores velgørende arbejde her på Bornholm, specielt med fokus på børns sundhed og mentale velvære, siger Jesper Pihl.

Foreningen Velgjorenhed håber på at kunne fortsætte med at bringe lignende kulturelle oplevelser til øen i fremtiden, lyder det, og i første omgang gentages showet i Musikhuzet med Anders Bircow og Thomas Eje fredag aften.

FÅ ABONNEMENT