Ribe-Esbjerg henter TMS-træner fra sommeren 2025

10. MAJ 2024 • 09:14SPORT

Marc Uhd overtager i sommeren 2025 roret i Ribe-Esbjerg. Indtil da vil Jesper Holm fortsætte som cheftræner.

Ribe-Esbjerg henter fra sommeren 2025 Marc Uhd ind som cheftræner.

Det oplyser håndboldklubben i en pressemeddelelse.

36-årige Uhd, der er vokset op i Hjerting lige uden for Esbjerg, har kontrakt med TMS Ringsted frem til 2025 og fortsætter herefter i det jyske, når aftalen udløber.

- Jeg er stolt over at få muligheden for at vende tilbage til, hvor det hele startede. Jeg vil naturligvis have meget fokus på ligaholdet. Men også gøre en stor indsats for at hjælpe i ungdomsrækkerne i både Ribe og Esbjerg, siger Uhd.

- Arbejdet med de kommende ligaspillere ligger mig meget på sinde. Jeg glæder mig rigtigt meget til at flytte til byen og starte op med en dygtig og engageret trup.

Uhd har med TMS leveret en flot sæson, hvor holdet formåede at spille sig i slutspillet.

Han har skrevet under på en toårig kontrakt i det vestjyske.

- Marc er fagligt meget kompetent og har overalt fået meget ud af de hold, han har arbejdet med, siger sportschef Jesper Holm, der samtidig er fungerende cheftræner i klubben.

- At Marc også er lokalt forankret og har stort fokus på talentarbejde er kun et ekstra plus. Vi satser meget på, at Marc og Ribe-Esbjerg kan finde ind i et flerårigt samarbejde.

I marts fyrede Ribe-Esbjerg cheftræner Anders Thomsen lige inden slutspillet.

Jesper Holm overtog midlertidigt pladsen på trænerbænken, mens han også har været sportschef i klubben. Sådan vil det fortsætte frem til sommeren 2025.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU