Messi gør stærkt comeback og sikrer Miami-sejr trods danskermål

15. SEP 2024 • 04:59SPORT

Mikael Uhre bragte tidligt Philadelphia Union foran mod Inter Miami. Men så stemplede Lionel Messi ind.

Lionel Messi vendte stærkt tilbage til grønsværen, da han natten til søndag dansk tid var i aktion for Inter Miami efter to måneders skadespause.

Den 37-årige, argentinske stjerne scorede således to mål og lagde op til et enkelt, da Miami på hjemmebane besejrede Philadelphia Union med 3-1 i MLS - den bedste amerikanske fodboldliga.

Messis scoringer kom i løbet af blot fire minutter midt i første halvleg.

Holdkammeraterne Luis Suárez og Jordi Alba, som Messi kender indgående fra tiden i FC Barcelona, stod for oplæggene til de to mål.

I tillægstiden lagde Messi op til Suárez, der scorede til slutresultatet.

Kampen begyndte - takket være en dansker - ellers ikke helt planmæssigt for hjemmeholdet. Den tidligere brøndbyspiller Mikael Uhre bragte således gæsterne foran med 1-0 allerede efter et minuts spil.

Uhre tæmmede en høj bold med brystet på kanten af feltet, og efter en enkelt skudfinte sendte han et kontrolleret langskud afsted med venstre fod.

Scoringen var danskerens ottende i denne sæson i MLS - men den var altså ikke nok til at sikre point mod topholdet Miami.

Selv om Inter Miami har været uden Messi de seneste to måneder, så er holdet godt kørende. Det er nu blevet til fem sejre i træk, og Miami topper Eastern Conference, der er den ene af ligaens to konferencer.

Lionel Messi blev skadet i sin højre ankel under Argentinas Copa América-finale den 14. juli og måtte tårevædet lade sig udskifte.

Han kunne dog glæde sig over, at Argentina besejrede Colombia og tog anden titel i træk ved Copa América - Sydamerikas svar på EM i Europa.

De seneste to måneder har Messi været ude med ankelskaden, inden han natten til søndag altså gjorde comeback med fuld spilletid og en sejr.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT