Nederlag til Liverpool presser ny Milan-træner

18. SEP 2024 • 13:39SPORT

Fem kampe inde i sæsonen er Milan-træner Paulo Fonseca allerede presset efter en række skuffende resultater.

AC Milan-træner Paulo Fonseca havde sagt, at holdet skulle præstere perfekt defensivt for at få noget ud af Champions League-kampen mod Liverpool.

Det lykkedes dog ikke i tirsdagens 1-3-nederlag, og det ærgrer Fonseca.

- Vi spillede mod Liverpool, som er et fantastisk hold. Vi indledte kampen godt offensivt og defensivt. Men så indkasserede vi to mål på dødbolde, som ændrede kampen, siger Fonseca ifølge Reuters.

Inden denne sæson blev Fonseca ansat som afløser for Stefano Pioli, men indtil videre er det ikke gået så godt. Heller ikke i den hjemlige Serie A har Milan fået den store succes.

Milan vandt godt nok hjemme over oprykkerne fra Venezia i weekenden, men inden da havde holdet tabt til oprykkerne fra Parma og spillet uafgjort mod Torino og Lazio.

I tirsdagens kamp kom Milan foran 1-0, men dækkede efterfølgende sløset op på to dødbolde, og så kunne Liverpools stoppere Ibrahima Konate og Virgil van Dijk lidt for nemt få lov til at score.

- Når vi ikke har styr på detaljerne, så kan vi få problemer med de ting, vi forbereder til træning. Liverpool spillede mere som et hold end os, siger Fonseca.

Markeringerne ved begge Liverpools mål fungerede ikke, som de skulle, erkender Milan-træneren.

Med til historien skal tilføjes, at Milan-målmand Mike Maignan var hæmmet af en knæskade og udgik tidligt i anden halvleg.

- Det er en svær start for os, og vi er nødt til at forbedre os, siger Christian Pulisic, der scorede Milans mål til 1-0.

For Milan venter lokalderbyet mod Inter på søndag. Inden da skal Inter møde Manchester City onsdag aften i Champions League.

- Selvfølgelig er derbyet en stor kamp for os. Vi skal have vendt tingene og komme på sporet. Det har vi en stor mulighed for mod Inter, siger Pulisic.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT