Tengstedt scorer forgæves for Verona i Serie A

16. SEP 2024 • 22:42SPORT

Casper Tengstedt kom atter på måltavlen for Verona, da klubben tabte 1-2 ude til Lazio.

Selv om han næppe nogensinde når samme status som Preben Elkjær i Verona, gør den danske angriber Casper Tengstedt sit for at imponere fansene i Serie A-klubben.

Mandag aften kom han på måltavlen for anden ligakamp i træk, da han udlignede til 1-1 i udekampen mod hovedstadsklubben Lazio.

Desværre for Tengstedt og hans holdkammerater i Verona rakte det ikke til point. Hjemmeholdet vandt 2-1.

Der var spillet under syv minutter, da en lang dybdebold strøg mellem to forsvarsspillere, så Tengstedt fik frit løb ned mod mål.

Alene med Lazio-keeper Ivan Provedel sendte danskeren bolden køligt mål med indersiden.

Senere i kampen pådrog den tidligere FC Midtjylland- og AC Horsens-angriber sig også et gult kort.

Han står noteret for tre mål i fem kampe for Verona på tværs af alle turneringer, siden han kom til klubben på leje fra Benfica i august.

Målfrekvensen kan Tengstedt isoleret set være tilfreds med, men mandag var landsmanden Gustav Isaksen nok den gladeste danske fodboldspiller i Rom.

Den danske landsholdsspiller fik 66 minutter på højrekanten for Lazio, men Isaksen var ikke involveret i sit holds to scoringer.

Boulaye Dia åbnede målscoringen i det femte minut, mens Taty Castellanos gjorde det til 2-1 efter 20 minutters spil.

Med sejren overhaler Isaksen og Lazio netop Verona og går op på sjettepladsen med et enkelt point mere end Tengstedt og co.