Knudsen holder målmandsduel åben før Serbien-kamp

6. SEP 2024 • 16:47SPORT

Lars Knudsen vil ikke fortælle, om Kasper Schmeichel får genvalg i målet søndag mod Serbien.

Når det danske fodboldlandshold søndag møder Serbien i Nations League, bliver det muligvis med en anden målmand mellem stængerne end i torsdagens 2-0-sejr over Schweiz - og i de fleste kampe de seneste ti år.

Danmarks fungerende landstræner, Lars Knudsen, har selv holdt spekulationerne i gang ved kun at love 37-årige Kasper Schmeichel en startplads mod Schweiz, og fredag vil Knudsen stadig ikke ud med, om Schmeichel også står søndag mod Serbien.

- Vi må vente og se, om han står på søndag, siger Lars Knudsen.

Spørgsmål: Er beslutningen truffet?

- Jeg har en idé om, hvem der skal spille, men den må I vente med at se, siger nordjyden.

Den rutinerede keeper holdt buret rent mod Schweiz, og Lars Knudsen indikerer da også med rosende ord, at Schmeichel stadig er landsholdets nummer et.

De øvrige to målmænd i landsholdstruppen er den talentfulde Leicester-målmand Mads Hermansen og den tårnhøje Sparta Prag-keeper Peter Vindahl Jensen. Normalt er Union Berlin-målmand Frederik Rønnow andetvalg på landsholdet, men han er skadet.

- Kasper har været med landsholdet i lang tid, og alle ved hvor dygtig han er, og han gjorde det også godt mod Schweiz. Men vi har en stærk målmandsgruppe, og der er selvfølgelig også konkurrence om pladsen.

- Mads Hermansen gør det godt for Leicester, Frederik Rønnow gør det godt i Tyskland, og nu har vi også Peter Vindahl, der skal til at spille Champions League med Sparta Prag, siger Lars Knudsen.

Kasper Schmeichel har spillet 106 landskampe for Danmark. Hans far, Peter Schmeichel, er den eneste herremålmand med flere danske landskampe.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT