Højlund deltager i United-træning før CL-kamp

28. NOV 2023 • 13:37SPORT

Rasmus Højlund var tirsdag på græs, da Manchester United-truppen forberedte sig på kamp mod Galatasaray.

Manchester United-angriberen Rasmus Højlund kan måske gøre comeback i onsdagens opgør mod Galatasaray i Champions League.

Den 20-årige dansker har været skadet de seneste to uger, men tirsdag deltog Højlund i holdets formiddagstræning forud for afrejsen til Istanbul senere på tirsdagen.

På et pressemøde efter træningen slog United-manager Erik ten Hag fast, at danskeren indgår i truppen til den vigtige udekamp, hvor kravet formentlig er en sejr.

Højlund pådrog sig en muskelskade 11. november i et opgør mod Luton i Premier League.

Skaden førte til, at angriberen i første omgang måtte melde afbud til Danmarks landskampe mod Slovenien og Nordirland i EM-kvalifikationen.

Efter landsholdsterminen var Højlund fortsat ukampdygtig, og han missede derfor Uniteds opgør mod Everton i weekenden.

Mens Rasmus Højlunds første mål i Premier League endnu lader vente på sig, så har han vist anderledes målform i Champions League.

Med fem scoringer i fire gruppekampe er han delt topscorer i Europas største klubturnering.

Manchester United tabte senest på udebane 3-4 til FC København i gruppe A.

Det engelske storhold er placeret på sidstepladsen i gruppen med tre point. Galatasaray og FCK har et point mere, mens Bayern München har sikret sig adgang til forårets knockoutfase med 12 point.

United er for tiden uden Christian Eriksen, der ligesom Højlund blev skadet i kampen mod Luton. Prognosen for den danske midtbanespiller lød i midten af november på en måneds pause.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU