Frank efter triumf: Ligaen er vanvittig og ubarmhjertig

20. APR 2024 • 21:08SPORT

Thomas Frank og Brentford har øget afstanden til nedrykningsstregen, men træneren vil ikke juble for tidligt.

Det var et voldsomt skridt mod overlevelse i Premier League, som Brentford tog lørdag eftermiddag med en storsejr på 5-1 over bundholdet Luton.

Danskerklubben har nu ti point ned til netop Luton under nedrykningsstregen. Med fire kampe tilbage af sæsonen ser det med andre ord positivt ud for Brentford, men holdets danske cheftræner, Thomas Frank, ved, hvor hurtigt tingene kan gå.

- Der kommer en meget vigtig kamp mod Everton nu, men den her liga er vanvittig og ubarmhjertig. I en sæson hvor det ikke går din vej, kan tingene blive rigtig svære, siger Thomas Frank efter 5-1-sejren ifølge BBC.

Matematisk er redningen i Premier League ikke officielt en kendsgerning endnu, men med kun 12 point tilbage af spille om er Brentfords afstand på ti point en ønskesituation.

Lørdagens storsejr var femte Brentford-kamp i træk uden nederlag med en pointhøst på ni point. Det har givet holdet den nødvendige luft i bundstriden af Premier League, og Frank vil bruge lørdagens gode præstation fremadrettet.

En præstation der tilmed var Brentfords største udesejr i klubbens tid i Premier League.

- Vi var meget dominerende og ramte på mange måder en toppræstation.

- Vi vidste, at det var en stor dag for os at møde Luton, som var syv point bag os inden kampen. Nu vil vi fortsætte med det her momentum og tage det med helt ind i næste sæson, siger Thomas Frank.

I næste runde skal Brentford på udebane møde Everton, der også er placeret i bunden af Premier League. Everton er nummer 16 med otte point op til Brentford på 14.-pladsen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU