Conrad Harder lyner i første start for Sporting

22. SEP 2024 • 23:34SPORT

Morten Hjulmand stod for assisten, da Sportings 19-årige nyindkøb scorede sit første mål siden sit skifte.

Angriberen Conrad Harder scorede søndag sit første mål efter sommerskiftet fra FC Nordsjælland til Sporting.

Den 19-årige dansker gjorde det til 1-0, da topholdet i den portugisiske liga på hjemmebane slog AVS med 3-0.

Landsmanden Morten Hjulmand sendte efter et kvarter en flad bold hen i fødderne på Harder, der holdt en forsvarer væk og lagde bolden til rette for sig selv, før han sendte den i mål.

Kort før pausen var den danske teenage-angriber så i oplæggerens rolle, efter at Sporting erobrede bolden midt på banen.

Harder spillede bolden frem til den svenske ligatopscorer, Viktor Gyokeres, der øgede til 2-0. Senere gjorde Gyokeres det også til 3-0.

Efter en lille times spil blev den tidligere FCN-spiller udskiftet, og uruguayanske Maximiliano Araujo fik de sidste 30 minutter.

Det var første gang siden sit skifte, at Harder startede på banen for Sporting. For nylig debuterede han i Champions League, hvor det blev til tre minutter i en sejr over franske Lille.

Conrad Harder blev af FCN betegnet som et rekordsalg for en dansker ud af Superligaen.

Sporting topper den portugisiske liga med 18 point efter seks spillerunder. FC Porto har tre point færre på andenpladsen.