Mikel Arteta hylder sit mandskab: Jeg er stolt

22. SEP 2024 • 21:26SPORT

Det var en stolt Arsenal-træner, efter London-holdet fik 2-2 ude mod Manchester City i Premier League.

Indtil det 98. minut så det ud til, at Arsenal skulle tage alle tre point med fra en udebanekamp mod Manchester City, men hjemmeholdets John Stones dukkede op efter et hjørnespark og gjorde det til 2-2.

Det skete efter en underholdende kamp, hvor Arsenal foran 2-1 i tillægstiden af første halvleg blev reduceret til ti mand, da Leandro Trossard modtog sit andet gule kort i kampen.

- Jeg er så stolt af holdet. Vi spillede en kamp under svære omstændigheder mod det bedste hold i verden, siger Arsenal-træner Mikel Arteta til BBC Sport.

- Efter det der skete, da vi kom foran 2-1 (Trossards udvisning, red), blev det en anden kamp. Det er et mirakel, at vi spiller 56 minutter på Etihad med ti mand. Det er uvirkeligt, hvad vi præsterede.

Det ærgrede dog også Arteta, at holdet ikke formåede at holde føringen helt til slutfløjt.

- Når man havde overlevet så længe, og de så scorede efter 99 minutter, så er det skuffende, men jeg kan ikke være mere stolt af mine spillere, og hvordan de præsterede i dag.

Arsenal stod langt tilbage på egen banehalvdel i størstedelen af anden halvleg. Der var flere længere sekvenser, hvor alle holdets ti mand forsvarede i eget felt.

Manchester Citys Pep Guardiola mener, at hans spillere gjorde, hvad de kunne i anden halvleg mod Arsenals ti mand.

- Stor ros til Arsenal, som forsvarede alle bolde helt til det sidste. Vi skabte chancer, men måske ikke de helt store.

- Vi gjorde det rigtig godt. Arsenal prøvede at bryde rytmen i kampen. Vi var tålmodige nok, og til sidst var vi heldige, da vi prøvede at vinde anden halvleg, siger City-træneren til BBC Sport.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT