Bayern banker bundprop efter nedtur i Barcelona

27. OKT 2024 • 19:36SPORT

Fem forskellige offensivspillere kom på tavlen, da Bayern München pryglede Bochum med 5-0 i Bundesligaen.

Efter 1-4-dukkerten i Barcelona onsdag fik Bayern München søndag oprejsning med 5-0 ude over Bochum i Bundesligaen.

De fire forreste spillere i Vincent Kompanys startopstilling kom alle på måltavlen, og det samme gjorde indskiftede Leroy Sane.

Med storsejren tager Bayern førstepladsen i Bundesligaen tilbage på en bedre målscore end RB Leipzig. Begge har 20 point efter otte kampe og fem point ned til Bayer Leverkusen på tredjepladsen.

Den franske offensivspiller Michael Olise åbnede ballet i Bochum efter et kvarters spil, da han med stor præcision løftede bolden lige over muren i forbindelse et direkte frispark.

Jamal Musiala øgede med hovedet til 2-0 efter Joshua Kimmichs smarte frisparksoplæg, inden Harry Kane med sit 15. sæsonmål i 12 kampe øgede til 3-0 efter en lille times spil.

Indskifteren Leroy Sane brød en Bochum-aflevering og scorede selv et flot mål til 4-0 efter en flot soloaktion, inden Kingsley Coman efter 70 minutter lukkede det ensidige opgør med endnu et perlemål sendt i kassen uden for feltet.

Bochum er sidst i Bundesligaen med blot ét point efter otte kampe.

Langt bedre kørende er danskerklubberne Union Berlin og Eintracht Frankfurt, som søndag spillede 1-1.

Frederik Rønnow vogtede buret mod eksklubben, mens Rasmus Nissen Kristensen udgik efter 38 minutter med en skade for gæsterne i et opgør, der fik et markant dansk aftryk i anden halvleg.

Union-træner Bo Svensson smed således Robert Skov i aktion fra bænken, og med sin stort set første aktion pressede han sig energisk til bolden, slog kontra og lavede assist til Benedict Hollerbachs 1-1-mål.

Union er firer med 15 point, Frankfurt er sekser med 14 point.