Inter spiller 4-4 mod Juventus i vild målfest i Serie A

27. OKT 2024 • 20:05SPORT

I en sjældent målrig kamp med otte mål endte det 4-4 mellem Inter og Juventus i den italienske Serie A.

Underholdningen var i top, da Inter søndag aften spillede 4-4 hjemme mod Juventus i Serie A.

Opgøret mellem Inter og Juventus kaldes Derby d'Italia og kan ofte være en taktisk låst affære uden mange mål.

Men sådan var det bestemt ikke søndag aften i Milano, hvor holdene lukkede op for angrebsspillet og ned for de defensive dyder.

Efter et kvarter fik Inter tildelt et straffespark, og midtbanespilleren Piotr Zielinski gjorde det til 1-0 fra pletten.

Juventus havde dernæst sin bedste periode i første halvleg med to mål inden for syv minutter.

Efter et smukt opspil udlignede Juventus-angriberen Dusan Vlahovic til 1-1 efter 20 minutter.

Syv minutter senere driblede den vævre og evigt farlige Juventus-kantspiller Francisco Conceicao til baglinjen og fandt Timothy Weah i feltet til en nem 2-1-scoring.

Efter den gode Juventus-periode satte Inter sig igen på kampen og straffede udeholdets sløje forsvarsspil med to mål på godt to minutter.

Ti minutter før pausen fik Inters midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan alt for meget tid og plads til at udplacere Juventus-keeper Michele Di Gregorio.

Og blot to minutter senere scorede Zielinski til 3-2 på endnu et straffespark, som Juventus-stopperen Pierre Kalulu klodset begik mod Denzel Dumfries.

Juventus-forsvaret imponerede ikke på Giuseppe Meazza, og Dumfries øgede til 4-2 efter et hjørnespark otte minutter efter pausen.

Inter kunne have scoret yderligere, men målene udeblev, og det skulle vise sig at blive kostbart.

Efter 71 minutter reducerede indskiftede Kenan Yildiz til 3-4 for Juventus ved at sparke mellem benene på Dumfries og udplacere Inter-keeper Yann Sommer.

Samme opskrift benyttede Yildiz ti minutter senere, da den formstærke tyrker gjorde det til slutresultatet 4-4.

Inter har på ligaens andenplads 18 point efter ni kampe. Ubesejrede Juventus har et point færre på tredjepladsen. Napoli, der lørdag vandt 1-0 hjemme over Lecce, topper rækken med 22 point.