Ærgerlig Hjulmand krydser fingre for Daramy

26. MAR 2024 • 23:11SPORT

Mohamed Daramy slog knæet, men Kasper Hjulmand tror ikke, det er alvorligt. Han roser Daramys mål og indsats.

Landstræner Kasper Hjulmand håber, at Mohamed Daramy slipper billigt fra sit solouheld i tirsdagens 2-0-sejr over Færøerne på Brøndby Stadion.

Den danske målscorer kolliderede med stolpen, blødte fra knæet og måtte bæres i omklædningsrummet på en båre midt i anden halvleg, men der er formentlig ikke tale om en alvorlig skade et par måneder før EM-udtagelsen.

- Det var et slag, og det var alvorligt nok til, at han ikke kunne spille videre. Men jeg håber virkelig ikke, at det er en alvorlig skade, siger Kasper Hjulmand på et pressemøde.

- Jeg har ikke set ham efter kampen, men det er helt vildt ærgerligt.

Han ærgrer sig over, at Daramy gik i stykker, bedst som den rapfodede kantspiller var i gang med at styrke sit EM-kandidatur kraftigt efter indskiftningen i pausen. Her fortsatte Daramy de lovende takter fra træningsbanen, siger landstræneren.

- Jeg har ikke set ham bedre, end det han har præsenteret i lejren den her gang. Hele ugen har han været hurtig, skarp, let og glad.

- Han startede fantastisk efter sin indskiftning, og jeg er helt sikker på, at han ville kunne have skabt noget mere i den sidste del af kampen, for den ville have været guf for ham, siger Kasper Hjulmand.

Efter syv minutter på banen scorede Daramy til 2-0, da han mødte Christian Eriksens indlæg ved bageste stolpe.

I sig selv var det ikke verdens sværeste scoring, men den står alligevel som et symbol på, at Daramy har forbedret sig. Det var hans første scoring på landsholdet, og den faldt i hans tiende landskamp.

- Jeg er virkelig glad for, at han kom helt ind til målet ved sin scoring, for han har tidligere glanet for meget ude på venstrekanten, når der har været gennembrud i højre side. Så det var fantastisk at han kom helt ind til mål, siger Kasper Hjulmand.

Daramy rejser nu hjem til franske Reims.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU